Tuesday, March 29, 2022

Min utbildningsuppsats

Min utbildningsuppsats



Ja, radera. Det finns två vägar som jag kan ta. Jämför och kontrastera karriär- och utbildningsmål, min utbildningsuppsats. Undervisning praktikpapper ord 4 sidor. Förhoppningsvis får de ett bra resultat så att de kanske kan göra skillnad i omvärlden. Redo att komma igång? All Poesi Gratis Vers Song Lyrics Sonnet Haiku Limerick Ballad Back.





Min utbildningsfilosofi



Vänligen ange e-postadressen som du använder för att logga in på TeenInk. com, så skickar vi instruktioner för att återställa ditt lösenord via e-post. Genom åren har jag nått mest framgång när jag uppmuntras och omges av förebilder. Detta blev uppenbart när jag flyttade min utbildningsuppsats Kamerun, Västafrika från mitt hem i USA, min utbildningsuppsats. Som förstaklassare i USA placerades jag i den långsammaste läsgruppen på rekommendation av min lärare. Vid sex flyttade jag till min fars by i Kamerun och gick på en av de bästa privatskolorna i landet. Jag blev snabbt en av de bästa eleverna och behöll denna position under mina åtta år på grundskolan.


Under mina år på internatskolan utstod jag det rigorösa akademiska schemat min utbildningsuppsats brittiskt system, min utbildningsuppsats. Jag tog 13 kurser per termin och blev trespråkig i engelska, franska och min stamdialekt: Bali, som jag fortfarande talar idag. Jag fick min utbildningsuppsats uppmuntran från min tilldelade storebror som redan hade mött de hinder jag skulle möta. En anledning till min prestation var det stöd från min by som gavs till mig och alla mina unga svarta kollegor. Vi hade höga förväntningar på oss själva och nådde var och en av dem. Men krig och en minskande ekonomi tvingade mig att flytta tillbaka till min födelseort, USA.


När jag kom tillbaka blev jag uppmuntrad att upprepa åttonde klass. Detta bakslag blev min initiering till ett samhälle som framställer svarta män som outbildade gangbangers, min utbildningsuppsats. Trots mina uppgifter ansåg skolledningen att jag var för ung för att börja gymnasiet. Mina studiekamrater började kalla mig Will, även om mitt födelsenamn är Min utbildningsuppsats. De hävdade att de inte kunde uttala Nyema mitt smeknamn och när de omdefinierade mig, omdefinierade jag mig själv. När jag kom hit som ung tonåring kände jag ett behov av att passa in i samhället. Snart började jag bära mina byxor halvvägs ner i midjan och min utbildningsuppsats de egna förväntningarna började också sjunka.


Jag gjorde mig själv till den perfekta stereotypa svarta ungdomen, samma ungdom som media porträtterar. Tyvärr, om du stannar i en kostym för länge, börjar det bli vad du är på insidan, såväl som på utsidan. Idag, genom personlig prestation som jag är skyldig min stödjande familj och kyrka jag har min utbildningsuppsats att kliva ur min kostym. Jag tvingade mina lärare och vänner att kalla mig Nyema. Jag tog mig till och med tid att förklara innebörden av mitt namn, som är "Jag bad inte om att bli kung, men jag är. Ammunitionen jag använder för att bekämpa stereotyperna är kunskap. Den kunskap som har hjälpt mig mest är afroamerikansk historia. Att veta att jag kommer från en släkt av starka briljanta förfäder min utbildningsuppsats fick mig att vilja bli en synlig förebild i mitt samhälle.


Jag vill ständigt skingra de negativa stereotyperna mot svarta män. Favoritcitat: "Borde, skulle ha, kunde ha, men du slutade inte gråta över spilld mjölk och hällde bara upp dig en kopp till. Tack för att du delar denna sida med en vän! Vilket av dina verk skulle du vilja berätta för dina vänner om? Dessa länkar kommer automatiskt att visas i din e-post. Om du har ett förslag om denna webbplats eller har problem med den, eller om du behöver rapportera missbruk på webbplatsen, vänligen meddela oss. Vi försöker göra TeenInk. com den bästa sidan det kan vara, och vi tar din feedback på största allvar. Observera att även om vi värdesätter din input, kan vi inte svara på alla meddelanden. Om du har en kommentar om ett visst verk på den här webbplatsen, gå till sidan där det verket visas och skriv en kommentar om det.


Tack! Har inget konto? Registrera dig gratis. Fel e-postadress eller lösenord! E-postadress. Lösenord Glömt lösenord? Kom ihåg mig. Logga in. Glömt lösenord. Ogiltig e-postadress! Tillbaka till login. Magasin Poesi All Poesi Gratis Vers Song Lyrics Sonnet Haiku Limerick Ballad. Alla recensioner Heta nya böcker Bokrecensioner Musikrecensioner Filmrecensioner TV-programrecensioner Videospelsrecensioner. Summer Program Recensioner College Recensioner. Programlänkar Programrecensioner. College Links College Recensioner College Essays College Artiklar. All Poesi Gratis Vers Song Lyrics Sonnet Haiku Limerick Ballad Back, min utbildningsuppsats. Alla recensioner Heta nya böcker Bokrecensioner Musikrecensioner Filmrecensioner TV-programrecensioner Videospelrecensioner Sommarprogramrecensioner Collegerecensioner Tillbaka. Forum Writers Workshop Regelbundna forum Tillbaka.


Sommarguide Programlänkar Programrecensioner Tillbaka. College Guide College Länkar College Recensioner College Essays College Artiklar Tillbaka. Hem College Guide College Essays Min utbildning Min utbildning MAG. Av Anonym, min utbildningsuppsats. Jag gillar denna 0. Rösta denna 0. Posta en kommentar. Lägg till i favoriter. Min utbildningsuppsats din egen. Liknande artiklar. Föregående Nästa. College guide. Bara jag MAG. Elevundervisning. Min utbildningsuppsats och skriv. Hur det känns att vara Hungry Me. Vänner kan få dig ner, min utbildningsuppsats. Den här artikeln har 5 kommentarer. Publicera kommentar. Visa profil.


jag älskar det här så mycket! Oliv13 sa Vilken bra, gripande, välskriven uppsats. Du är så inspirerande och modig. Tack för att du både erkänner och bekämpar stereotyper. daii sa ebsam sa att jag älskar den här uppsatsen. det är verkligen bra att veta att det finns en svart hane i Amerika som har ett stadigt huvud på sina axlar. Din uppsats är fantastisk; du gjorde ett utmärkt jobb. Prenumerera på tidningen Teen Ink Submit to Teen Ink Find Min utbildningsuppsats College Hitta ett sommarprogram, min utbildningsuppsats. Dela detta vidare. Ditt namn, min utbildningsuppsats. din e-postadress. Väns namn. Vännens e-postadress. Skicka via e-post. Berätta för mina vänner. Välj vad du vill mejla Vilka av dina verk skulle du vilja berätta för dina vänner om? Fan art. Skicka din e-post till.





personliga karriärmål uppsats



Utbildnings- och karriärmål Uppsatsexempel. Sortera efter: Mest relevant Högsta betyg. Anständiga uppsatser. Sida 1 av 50 - Om uppsatser. Vikten av utbildningsmål och karriärmål ord 5 sidor. Vikten av utbildningsmål och karriärmål. Läs mer. Utbildnings- och karriärmål Uppsatsord 4 sidor. Uppsats för utbildning och karriärmål. Mina karriärmål: Mina mål och utbildningsmål ord 4 sidor. Mina karriärmål: Mina mål och utbildningsmål. Jämför och kontrastera karriär och utbildningsmål ord 2 sidor. Jämför och kontrastera karriär- och utbildningsmål.


Mina utbildningsmål för en karriär inom utbildningen Ord 4 sidor. Mina utbildningsmål för en karriär inom utbildning. Utbildningsmål och karriärmål i tidig barndomsutbildning Ord 7 sidor. Utbildningsmål och karriärmål inom tidig barndomsutbildning. Mina karriärmål: Berättelsen om min utbildningskarriär Ord 4 sidor. Mina karriärmål: Historien om min utbildningskarriär. Personlig berättelse: Mina utbildnings- och karriärmål ord 3 sidor. Personlig berättelse: Mina utbildnings- och karriärmål. Den tekniska utvecklingens inverkan på karriärmål Ord 4 sidor. Den tekniska utvecklingens inverkan på karriärmål.


Att jaga mina utbildningsmål ord 2 sidor. Att jaga mina utbildningsmål. Akademisk examen Amerikansk fotboll Kandidatexamen Handelshögskola Datavetenskap Kritiskt tänkande Läroplan Doktorsexamen Utbildning Pedagogisk psykologi Sysselsättning Engelskspråkiga filmer Familjemål Gymnasium Högre utbildning Utbildningshistoria Lärande Libanon Licentiat Life Management Magisterexamen Mening med livet. Uppsats om barndomsfetma Socialiseringscykeln Uppsatser Dödsstraff Uppsats Pro Gender Uppsats Orsak och verkan Uppsats Exempel för college En god vän Uppsats En uppsats om mig själv Fördelar med att studera utomlands Uppsats Politisk uppsats Inre skönhet Uppsats Bästa vänner Uppsats Heart of Darkness Uppsats Min svaghet Uppsats Kosmetisk kirurgi Uppsats Gratis högskoleuppsatser Filosofins betydelse Uppsats Draklöpare Uppsats Konsumentuppsats Exempel på uppsats om kärlek Teknikens fördelar Uppsats om företag Kärnkraft Uppsats Orsaker till WW1 Uppsats Illegala droger Uppsats Anne Frank Uppsats.


Redo att komma igång? Skapa Flashcards. Det andra valet skulle vara att gå på college direkt efter gymnasiet och få en examen som jag själv väljer inom det område jag vill arbeta inom. Cirka 30 studenter anmäler sig till college varje termin. Jag väljer att gå på college direkt efter gymnasiet! Jag älskar att lära mig nya idéer och jag har ljusa planer för min framtid. Jag ska gå på college för att bli radiolog. Jag har alltid velat vara inom det medicinska området. Jag tror att det är väldigt viktigt att hjälpa andra. För att uppnå dessa önskningar måste jag arbeta och studera hårt och långt innan jag tar examen. Jag måste verkligen anstränga mig för att göra mitt bästa i gymnasiet och hålla fokus på vad jag vill ha ut av livet. Jag känner att engagerad inom det medicinska området kommer att ge mig möjligheten att ge något tillbaka till mitt samhälle.


Jag hoppas kunna vara en bra förebild för barn. Jag vill låta dem veta att gymnasie- och högskoleutbildning är en mycket viktig del av livet. Liknande artiklar. Föregående Nästa. College guide. Bara jag MAG. Elevundervisning. Sitter och skriver. Hur det känns att vara Hungry Me. Vänner kan få dig ner. Den här artikeln har 5 kommentarer. Publicera kommentar. Visa profil. jag älskar det här så mycket! Oliv13 sa Vilken bra, gripande, välskriven uppsats. Du är så inspirerande och modig. Tack för att du både erkänner och bekämpar stereotyper. daii sa ebsam sa att jag älskar den här uppsatsen.


det är verkligen bra att veta att det finns en svart hane i Amerika som har ett stadigt huvud på sina axlar. Din uppsats är fantastisk; du gjorde ett utmärkt jobb. Prenumerera på tidningen Teen Ink. Skicka in till Teen Ink Hitta ett college Hitta ett sommarprogram. Dela detta vidare. Ditt namn. din e-postadress. Väns namn. Vännens e-postadress. Skicka via e-post. Berätta för mina vänner. Välj vad du vill mejla Vilka av dina verk skulle du vilja berätta för dina vänner om? Fan art. Skicka din e-post till. Lägg till en personlig anteckning. Skicka detta meddelande. Ta bort mitt konto. Vi hatar att se dig gå! Observera att du enligt våra villkor godkände att allt material som skickats in blir Teen Inks egendom. Framöver kommer ditt arbete att finnas kvar på TeenInk.

No comments:

Post a Comment