Thursday, March 31, 2022

Jordbruk ämnen för uppsatser

Jordbruk ämnen för uppsatser



Fakta om kol. Courtney Kyle. Genmodifierade grödor är inte nya, de har funnits i många år, men de är extremt kontroversiella - dels för att vissa människor inte förstår deras smink, dels för att de är innovativa, och det finns fortfarande många frågor som måste besvaras om deras inverkan på människor, miljön, jordbruksämnen för uppsatser, och allmän hälsa. Ämnen inom fiske och vattenbruk Ett liknande ämne förknippas med fiskodling, inledande jordbruksämnen för uppsatser, och allmänt vattenbruk. USDA analyserad organisationsprofil Som förklaras på USA:s jordbruksdepartements webbplats, byrån... referenser Bonnis, G.





Följande är presentationsämnena för jordbruk.



Jordbruk är bruket att föda upp djur och odla grödor för att tillhandahålla mat eller andra produkter. Människor har utövat jordbruk i tusentals år. Även om ett fåtal människor lägger liten vikt vid jordbruk, lägger majoriteten av människor stor vikt vid det. Även i skolan är jordbruk ett av de viktigaste ämnena, jordbruksämnen för uppsatser, vilket är anledningen till att studenter har stor chans att få en jordbruksuppsats. Vi vet att att behöva skriva en jordbruksuppsats är något som eleverna behöver lite hjälp med och vi är här för att hjälpa dem med den svåraste delen. Vi märkte att den del som eleverna tycker är mest utmanande i jordbruksuppsatsen är den del där de väljer ett ämne att skriva om.


Jordbruk ämnen för uppsatser hjälpa eleverna att övervinna den här utmaningen, vi har listat de bästa ämnena för jordbruksuppsatser nedan. Du kommer att se dessa ämnen som jordbruksämnen för uppsatser Läs vidare. Var och en av idéerna för jordbruksuppsatser som du hittar här är intressanta och lätta nog för studenter att använda. Även utan att stressa upp dig vet du vad du ska skriva om vart och ett av ämnena nedan. Studenter som använder våra ämnen för uppsatser kommer säkerligen att få ut det mesta av sin utbildning. Jordbruk ämnen för uppsatser e-postadress kommer inte att publiceras. Spara mitt namn, e-post och webbplats i den här webbläsaren till nästa gång jag kommenterar. Hörnstenen i det moderna jordbruket och dess pelare Jordbruket är direkt beroende av klimatförändringar Analysera jordbruket som den klokaste strävan Jordbrukets övergång genom århundraden Jordbruk: För lycka eller rädsla för hungersnöd?


Begränsad förståelse för jordbruk i vårt samhälle idag Ekologiskt vs konservativt jordbruk Hur prokaryota organismer påverkar jordbruket Samma attityd, nytt jordbruk; analysera, jordbruksämnen för uppsatser. The Rise of Agriculture in Africa Passionen som driver jordbruksindustrin Utbildning i jordbruk och dess betydelse Missbruket av bekämpningsmedel i jordbruket En analys av det urbana jordbruket. Relaterade ämnen. Låt toppexperter göra dina papper. Skriv mitt papper. Föregående Tidigare inlägg: Night Essay Topics. Nästa Nästa inlägg: International Business Research Paper Topics. Lämna ett svar Avbryt svar Din e-postadress kommer inte att publiceras.





cinderella man uppsats



Det finns många typer av jordbruk som spannmålsodling, skiftodling, mjölkproduktion, etc. Det finns några dåliga effekter av jordbruk på våra miljöer som gödsel och gödselmedel orsakar föroreningar, mark förlorar sin bördighet och många fler. Om vi ​​generellt talar om jordbruk betyder det att jordbruk är relaterat till skörd och odling. Men inom ekonomin är betydelsen av jordbruk lite annorlunda, här betyder det inte bara skörd eller odling istället inkluderar det även djurhållning, mjölkproduktion, fjäderfä, fiske och skogsbruk.


Ingen kan förneka det faktum att jordbruket är ryggraden i vår nation. I världen är Indien den näst största producenten av olika jordbruksprodukter som ris, vete, sockerrör, etc. Om vi ​​hade vår mat idag så borde vi vara hjärtligt tacksamma mot bönderna i vår nation. Sättet soldater i vår nation skyddar vårt land från fiendens attacker, på samma sätt; bönder i vårt land matar oss dagligen. Jordbrukare måste möta många problem under jordbruket. Några av de stora problemen diskuteras nedan:.


Eftersom vi vet att i Indien är jordbruket beroende av monsunen. Eftersom produktionen av grödor är beroende av väderförhållanden, areal och skörd kan produktionen av grödor variera kraftigt från år till år på så sätt att produktionen blir instabil. I, markägande, ägs en bit mark av en person. Ägaren av marken ger sin bit mark till fattiga bönder för odling och de tar ut kostnaden för sin mark från de fattiga bönderna. När uppdelning sker mellan familjerna delas potterna också mellan familjemedlemmarna. Dessa utspridda bitar av mark ökar kostnaderna för jordbruksförvaltning och gör jordbruksockupationen oekonomisk.


I förfarandet för markinnehav ägs en stor bit mark av en person och den personen bestämmer vem som får använda hans mark och hur länge. Detta förfarande liknar nästan markägande. Även om det finns en bra produktion av grödor, ibland är det som händer att bönder inte får tillräckligt med utrymme för att lagra sina överskottsmatsäd och därför går spannmål till spillo i stora mängder. Från diskussionen ovan kan vi dra slutsatsen att Indien är den näst största producenten av jordbruksprodukter. Vi får mycket nytta av jordbruket på många sätt; men nuförtiden distraheras människor från jordbruket och flyttar mot städer för sitt smör och bröd, vilket inte är bra för landet och dess folk. Studiet av jordbruk kallas jordbruksvetenskap. Den gröna revolutionen är relaterad till jordbruksproduktion.


Titeln "Fader till den gröna revolutionen i Indien" ges till Dr. Metangasen släpps ut från risfälten. Jordbrukssektorn kallas ryggraden i den indiska ekonomin? Det första lantbruksuniversitetet i Indien etablerades i Pantnagar som nu ligger i Uttrakhand. Grå revolutionen är relaterad till produktion av konstgödsel. Harshita Pandey har varit en professionell innehållsskribent, skrivit onlinebloggar och artiklar för välrenommerade webbplatser i många år. Hon är examen i filosofi från Banaras Hindu University, BHU tredje bästa universitetet i Indien. Din e-postadress kommer inte att publiceras. Spara mitt namn, e-post och webbplats i den här webbläsaren till nästa gång jag kommenterar. Hörnstenen i det moderna jordbruket och dess pelare Jordbruket är direkt beroende av klimatförändringar Analysera jordbruket som den klokaste strävan Jordbrukets övergång genom århundraden Jordbruk: För lycka eller rädsla för hungersnöd?


Begränsad förståelse för jordbruk i vårt samhälle idag Ekologiskt vs konservativt jordbruk Hur prokaryota organismer påverkar jordbruket Samma attityd, nytt jordbruk; analysera. The Rise of Agriculture in Africa Passionen som driver jordbruksindustrin Utbildning i jordbruk och dess betydelse Missbruket av bekämpningsmedel i jordbruket En analys av det urbana jordbruket. Relaterade ämnen. Låt toppexperter göra dina papper. Detta kommer att ha en direkt inverkan på kostnaden och till och med tillgången på mat i stormarknaderna inom en snar framtid. Samtidigt växer fler och fler små gårdar upp Hus, 2.


Detta tyder på att fler människor faktiskt önskar en återgång till jordbruket, möjligen som ett sätt att bli mer kopplade till vårt sätt att leva. Jordbruk är det mest kompletta sättet att påminna sig själv om hur viktigt jordbruket är. Andra påminnelser om denna ständigt närvarande betydelse kommer mer sällan, men har lika stor inverkan på vårt dagliga liv. Något lite läskigt händer när du inte kan gå till affären och köpa en burk jordnötssmör utan att oroa dig. Ändå gjorde den senaste tidens rädsla för jordnötssmörsalmonella just det, och orsakade ytterligare en omprövning av vår nations federala förfaranden för tillsyn av livsmedelssäkerhet U. Senatsutskottet för jordbruk. Förutom en besvikelse med matkasse... Verk Citerade Aldrich, Lester. Åtkom 4 februari Åtkomst 5 februari shtml House, Dawn.


Åtkomst 4 februari, Jordbruksteknik under medeltiden Medeltiden är en period som kännetecknas av spridningen av många nya jordbrukstekniker som i sin tur ökade jordbrukets produktivitet, skyddade rika odlingsmarker från dåligt väder, etablerade en enhetlighet i jordbruket i de olika regionerna , och förbättrad näring totalt sett. Jordbruksredskap Plogen anses vara en av de viktigaste och äldsta teknologierna som utvecklats. I själva verket sträcker sig plogens historia tillbaka till den neolitiska nya stenåldern som började omkring f.Kr. i Mesopotamien. Under medeltiden förbättrades dock plogen radikalt och användes med flera oxlag.


Före den här tiden på grund av jordens beskaffenhet var det svårt att plöja dessa fält. Och uppenbarligen minskade denna oförmåga att odla dessa fält befolkningen i nordvästra Europa. Efter…. Verk som citeras Comet, G. Cathedral, Forge och Waterwheel med undertiteln "Teknik och uppfinning under medeltiden. Gimpel, J. The Medieval Machine med undertiteln "Den industriella revolutionen under medeltiden. Lantbruksindustrin måste också be både eleverna och lärarna att engagera sig i ett antal forum om jordbruksprodukter. Student-lärarforum om fördelarna med att äta frukt och grönsaker kan göras som antingen kan vara inom den normala eller utanför den normala lektionstid. Både eleverna och lärarna kommer att dela med sig av insikter, personliga erfarenheter om hur de har nytta av att äta frukt och grönsaker.


Detta forum kan anlitas av studenter - från alla årsnivåer - och alla lärare, särskilt de som har bakgrund inom hälsa, kost och naturvetenskap. På så sätt kan fler elever också vara benägna att köpa grönsaker eller frukt som mellanmål eller måltider. Det kan faktiskt finnas ett antal sätt som... Referens: Dietary Guidelines for Americans. Center for Nutrition Policy and Promotion, U. Jordbruksdepartementet. Jordbruket definierar Georgiens karaktär och sätt att leva, och har genom hela statens historia. Sedan de dagar då plantageägare utnyttjade slavarbete till 2000-talets framsteg inom jordbruksteknologi, har Georgia varit en amerikansk jordbruksledare.


Jordbruket är fortfarande en primär sysselsättningskälla för många georgier. Så många som en av sju invånare i Georgia arbetar för närvarande inom jordbruksrelaterade sektorer, inklusive skogsbrukstjänsterna University of Georgia Cooperative Extension. Dessutom har en stor del av statens bördiga marker avsatts för jordbruk och på grund av dess naturliga begåvningar kommer Georgien att förbli en nationell ledare inom jordbruk och agro-affärer. Den privata och offentliga sektorn bör fortsätta att investera i Georgiens jordbrukssektor eftersom... Verk som citeras Flatt, William P.


NPPC "möter dessa utmaningar genom en serie strategiska program utformade för att ta itu med frågor som påverkar griskött från produktion till konsumenternas efterfrågan. Genom dessa ansträngningar avser NPPC att sträva efter att lagar och förordningar antas och implementeras som främjar produktion och försäljning av fläsk på både inhemska och internationella marknader www. Att "lobbya på kongressledamöter i frågor relaterade till obligatorisk djuridentifiering, ett fungerande frivilligt program för märkning av ursprungsland, handel och sätt att ytterligare höja priserna på svin och produkter www. fläskindustrin www. National Pork Producers Council ansvarar inte bara för att skydda... Arbetar Citerad Institutionen för livsmedelsvetenskap. tillgänglig 17 november, The National Pork Producers Council. Jordbruksmetoder har betydande inverkan på både den marina och terrestra miljön.


Över hela världen skapar många jordbruksmetoder negativ inverkan på tropisk skog och vilda liv. Denna studie visar de negativa effekterna av banan-, kaffe- och ananasplantager på den marina och terrestra miljön i Costa ica. Många jordbruksmetoder skapar negativa effekter på den tropiska regnskogen. Denna studie beskriver också frågan om monokultur och vilka åtgärder regeringen bör vidta för att minska konsekvenserna. Nuförtiden skapar metoder som används för plantering av bananer negativa effekter på tropiska regnskogar. Fungicider och insekticider som appliceras på bananplantage orsakar också cancer och dessa fungicider och insekticider är dessutom mycket skadliga för arbetarna på plantage, och stör den omgivande miljön.


Så det är mycket nödvändigt att skapa medvetenhet om de negativa effekterna av bananplantering, som i grunden är en plantage med en gröda. Bönderna borde... Referenser Astorga, Y. Bananindustrins miljöpåverkan. Bananplantager i Latinamerika. World Rainforest Movement. html Costa Rica analys. html Costa Rica lanserar banbrytande miljöinitiativ. Jordbruk och mindre utvecklade länder. Det finns en referens som används för detta dokument. Det finns många problem som underutvecklade nationer står inför idag. Det är viktigt att undersöka om dessa länder bör ge upp sin jordbrukssektor för att bli en välutvecklad nation.


Omvända befolkningar I jämförelse med resten av världen har underutvecklade länder en omvänd procentandel av medborgare som är involverade i jordbruksindustrin. I "2. Verk som citeras Cypher, James M. Jordbruk och utveckling. Processen för ekonomisk utveckling, kapitel Ekonomi Jordbruk och industri Detta är en artikel om att byta teknik från jordbruk till industri. Det sker ett antal förändringar inom jordbruk och industri idag. Det är viktigt att undersöka växlingstekniken som används mellan dessa två enheter och vad utvecklingsländer behöver veta för att framgångsrikt bli industrialiserade.


Industrialisering Industrialisering ses som ett sätt att öka ekonomisk tillväxt. Det "kräver utökad användning av nya tekniska processer och sätt att göra och tänka, en mer kvalificerad och produktiv arbetskraft och entreprenörskap, och en expansion av fysiska kapitalinvesteringar på företagsnivå och i ekonomin som helhet, inklusive fysiska och social infrastruktur formation Cypher, The Initial Structural Transformation. Processen för ekonomisk utveckling. Neolitisk jordbruk är så genomgripande runt om i världen att det är lätt att anta att människor alltid har odlat för sin mat.


Men som Guisepi n. påpekar, "Det fanns inget naturligt eller oundvikligt med utvecklingen av jordbruket. Fodersökning och jakt visade sig vara det mest effektiva sättet att upprätthålla liv under den paleolitiska eran. Det faktum att människan gick från den relativt energieffektiva modellen för jakt och samlande till en mer arbetsintensiv modell för jordbruk visar att det måste ha skett stora förändringar när det gäller tillgången på livsmedel eller ökad konkurrens. En kombination av faktorer påverkade människans sociala evolution till den punkt där det vi kallar "civilisation" började på olika platser runt om i världen.


Förändringen från jakt och samlande till jordbruk hade en enorm inverkan... Referenser Anitei, S. Paleolitikum: Den gamla stenåldern. shtml Choi, C. Öl smorde civilisationens framväxt, tyder studien. Live Science. html Giusepi, R. Jordbruk och civilisationens ursprung: den neolitiska revolutionen. htm Kavanagh, T. Arkeologiska parametrar för ölets början. Bryggteknik. Denna diet gjorde det möjligt att avlägsna nötkreatur från sin naturliga miljö och uppmuntra effektiviteten av massinneslutning och slakt. Men det orsakar tillräckligt med hälsoproblem för att administrering av antibiotika är rutin, så mycket att det kan resultera i antibiotikaresistenta bakterier som hotar användbarheten av läkemedel som behandlar människor." Bittman, s. Massproduktion av nötkött släpper också ut metangas i atmosfären på grund av den stora volymen kor som används för att tillfredsställa USA:s oändliga begär efter nötkött.


Bittman, som är en icke-vegetarian men en förespråkare för att radikalt minska Amerikas nötköttskonsumtion, konstaterar: "Amerikaner äter ungefär samma mängd kött som vi har ätit under en tid, ungefär åtta uns om dagen, ungefär dubbelt så mycket som det globala genomsnittet. Att odla kött... Verk Citerade Bittman, Mark. Att tänka om köttslukaren. New York Times Magazine. Vad är hållbart jordbruk? I , den genomsnittliga befolkningstätheten var 89 personer per kvadratkilometer, och majoriteten av befolkningen är belägen i södra Kalifornien, San Francisco ay-området och Central Valley MSN Encarta, Avsnitten nedan undersöker Kaliforniens geografiska mönster i förhållande till frågan om stadsintrång.


Litteraturöversikt Många forskare har studerat de historiska mönstren för jordbruket i Kalifornien och har fastställt att förlusten närmar sig snabbt. Dessa forskare har studerat jordbrukets nedgång som ett resultat av urbana intrång. Forskare har definierat urbana "intrång" som bestående av relaterad tillväxt, buller och miljöfrågor. Forskning av Grunwald involverade en analys av det troliga mönstret för urbanisering i Kalifornien, vilket framgår av studien av nuvarande trender. Den här studien drog slutsatsen att om befintliga trender fortsatte, skulle ökningen av tillväxt i städer och storstadsområden längs Highway 99 i Kalifornien eliminera alla känslor av... Bibliografi Adams, R. En omvärdering av de ekonomiska effekterna av globala klimatförändringar på USA:s jordbruk.


Climate Change, vol. American Farmland Trust. Alternativ för framtida tillväxt i Kaliforniens Central Valley: Bottom Line för jordbruk och skattebetalare. Landis, J. Prognostisera och mildra framtida urbana intrång. Jordbrukspolitik Jordbruk och jordbrukare USA:s regeringspolitik: Jordbruk och jordbrukare Regeringspolitik mot jordbruk och jordbrukares prisstöd Det finns ett antal liknande ekonomiska problem som bönderna står inför globalt. Under första världskriget och även efter dess slut, ombads bönder i USA att öka växtodlingen. Detta orsakade ett fall i avkastningspriserna i s. Kongressen godkände Agricultural Marketing Act för att få detta problem löst och löst.


Denna styrelse fick i uppdrag att köpa grödor och sänka spannmåls- och bomullspriserna. Detta beslut att stabilisera priserna övertalade bönderna att producera ännu fler grödor. Hela processen…. Referenser Lantbruksanpassningsförvaltningen. The Columbia Encyclopedia, sjätte upplagan. Hämtad 28 augusti, från. Avsaltning av bräckt grundvatten är billigare än avsaltning av vatten från Mexikanska golfens folk och grundvatten. Såsom av, bara 79 grundvattenbevarandedistrikt hade finnas bekräftat Brock. Alla distrikt med undantag för de som skapats av Texas Commission on Environmental Quality, måste bekräftas genom ett val Brock. Det faktum att lobbyister och affärsmän kan påverka sådana bekräftelseval gör det klart att valmisslyckanden har och kommer att fortsätta att inträffa.


Det största länet i Texas är Brewster, som ligger i Far est Texas. Dessa områden, Big Bend National Park, Black Gap... Verk som citeras "Brewster County Groundwater District Plan. Brock, Laura och Mary Sanger. Globalisering av jordbruk, livsmedelsproduktion och resurser Livsmedelsproduktionens och jordbrukets ideologi och verklighet Grönt är bra. Köp ekologiskt. Ner med genetiskt modifierade "franken foods"! Sådana miljöistiska påståenden har ringen av moderna truismer. Ofta kan drivkraften till återvinning ha en moralisk drivkraft till hur ideologin tvingas fram i varje gathörn, från de gälla papperskorgarna som proklamerar "endast för burkar och flaskor" till snabbköpsgångarna som skriker "inga bekämpningsmedel används".


Sådana tekniska innovationer som CD:n överför trots allt mycket bättre musikalisk ljudkvalitet än LP:n. DeGregori, , Och, mer till saken, den moderna revolutionen inom livsmedelsproduktion och sjöfart har gjort det möjligt för moderna individer att få tillgång till enorma mängder hälsosamma produkter under och under säsong, och... Citerade verk DeGregori, Thomas R. The Environment, Natural Resources and Modern Technology, Ames: Iowa State Press. DeGregori, Thomas R. Ursprunget till debatten om ekologiskt jordbruk. Ames: Iowa State Press. I denna artikel ska vi titta på när och hur en sådan förändring ägde rum och diskutera varför vissa historiker kallar denna förvandling förhistoriens största händelse.


För cirka 12 år sedan hade den mänskliga befolkningen spridit sig till de flesta beboeliga delarna av jorden inklusive Australien och Nordamerika. Dessa "territorier" var inte permanenta bosättningar och de mobila grupperna av människor flyttade ofta säsongsvis för att förbli nära... html Kista, Judith G. Jakt- och samlingssällskap existerar fortfarande i vissa delar av världen och förblir huvudsakligen oförändrad till sin karaktär i Nildalen, i det moderna Turkiet i Anatolien, i norra Syrien och längs Jordanflodens dal. Gentänk i jordbruket. Är genetiskt förändrade grödor farliga? Individer som fruktar riskerna med sådana vetenskapligt och kommersiellt innovativa produkter som generiskt förändrade grödor eller livsmedel, annars som genetiskt modifierade, kallar ofta dessa produkter "Frankenfoods".


Allen, europeiska nationer, särskilt Storbritannien, har avstått från de nya livsmedel, av rädsla att all genkorsning kommer att ge oförutsägbara resultat, såsom livsmedel som är giftigt för människor eller farligt för miljön. En studie från Cornell University visar till exempel att... Verk Citerat Allen, Scott. htm Är din pizza förgiftad? html Bör vi oroa oss över genetiskt förändrade livsmedel? Världshandelsorganisationen WTO är en oberoende internationell organisation med huvudkontor i Genève, Schweiz, som upprättar och upprätthåller regler för global handel. Representanter från medlemsländerna använder detta ramverk för att genomföra handelsavtal, lösa handelstvister och utvärdera handelspolitik. WTO anser att en standarduppsättning konsekventa och verkställbara grundregler kommer att bidra till en korrekt och lönsam internationell handel utan att stöta på handelshinder, såsom alltför höga tullar, orättvisa regleringar och liknande hinder.


Den bedömer hela handelsstrukturen och historien för ett land som önskar inträde som medlem, så att vissa länder ändrar handelspolitik för att bli WTO-medlemmar. WTO:s högsta beslutande organ är ministerkonferensen, som sammanträder vartannat år. Det upprätthåller en tydlig…. Bibliografi Agence France Press. Huvudfrågor under förhandling av WTO-medlemmar i DOHA-samtalen. Heta nyheter: AFP, Bonilla, Eugenio Diaz, et al. WTO, Agriculture and Developing Countries, a Survey of Issues, TMD Discussion Paper number International Food Policy Research Institute, januari pdf Bureau of Public Affairs. U. WT Agriculture Initiative. Federal News Service, Inc.


Utrikesdepartementet. htm CNN. Självmord Mars WTO-samtal. Ekologiskt jordbruk en lösning kostar industriellt jordbruk... Läs dessutom val att äta lokalt möjligen stödja industriellt jordbruk kontra att äta ekologiskt möjligen stödja en bonde Chile. Det finns ett argument som kretsar kring frågan om organiska alternativ vs. industriell mat på lokal basis, varvid den förra till stor del uppfattas som dyrare, mindre tillgänglig, men ändå hälsosammare. Denna artikel är inriktad på att presentera de stora skillnaderna mellan dessa två alternativ och våga hitta en konsensus från en lokal synvinkel, baserat på redogörelserna för två tidiga artiklar från Time Magazine.


Jeffrey Kluger hävdar att de två stora nackdelarna med det amerikanska livsmedelssystemet är överutbudet av kött och bearbetade produkter, som fungerar som förutsättningar för landets ökande fetma och hormonella obalanser... Referenser Cloud, J. Äta bättre än ekologiskt. I tid. Finns på www. Vad är så bra med ekologisk mat?. Det finns uppenbarligen flera negativa saker när det gäller denna totalitära inställning till jordbruket. Medan vissa inte ser något val för att öka produktionen, ser andra att minskningen av den biologiska mångfalden blir så allvarlig att vi, om trenderna fortsätter, inom några år kommer att ha förlorat det mesta av den genetiska mångfalden i livsmedelsgrödor. Experter är också överens om att detta företags jordbruksfokus på lång sikt är ohållbart av följande skäl: Det skapar ett miljösystem som inte är i balans på grund av överanvändning av bekämpningsmedel, monokultur, jorderosion och koncentrerat djuravfall.


Det koncentrerar marknadsandelar bland en liten handfull företag. Detta tar bort alla marknadsbaserade prissättningsprogram och resulterar i okonkurrenskraftiga marknader där konsumenterna lider. På grund av bristen på genetisk mångfald är inte bara poliser mer benägna att drabbas av sjukdomar; men människor som bor nära grödans korspollinering är mer benägna att drabbas av livsmedelsburna sjukdomar, kemiska effekter och potentiella strålningseffekter från grödbestrålning... Oro, C. Varför företagsjordbruk är ett problem. Hämtad oktober , från COC. Kulturantropologi: ett problembaserat tillvägagångssätt. Belmont, Kalifornien: Cenage.


Sarris och Hallam. Jordbruksvarumarknader och handel. Northampton, MA: Edward Elgar Publishing. Ethics of Pesticides or Insecticides Jordbruket har varit den största leverantören av livsmedel både på existensminimum och kommersiell nivå. Djuruppfödning har lett till omfattande användning av bekämpningsmedel för att kontrollera sjukdomar och upprätthålla en god hälsa hos husdjuren. De flesta av bekämpningsmedlen sprutas på djuren i öppna fält, varför den droppande mängden hamnar på jorden som slutligen sopas till oavsiktliga destinationer. Om de inte steriliseras på det öppna fältet används bekämpningsmedlen i ett dopp och bortskaffningsmetoderna efter det är bristfälliga.


Samma fall gäller för de insektsmedel som används på gårdarna ofta utan att lämpliga försiktighetsåtgärder vidtagits. Det finns därför ett behov av att se till att den skenande användningen av kemikalierna omedelbart upphör innan skadorna blir mer uttalade. Användningen av kemikalier i jordbruket har skadliga effekter, eftersom introduktionen av mänskliga kemikalier på marknaden vissa... Referenser Ecoworld, Säkra bekämpningsmedel? html Demand Media, nackdelarna med att använda bekämpningsmedel och herbicider. html Master Gardener Foundation html Toxics Action Center, problemet med bekämpningsmedel. Inledning Hampa anses ha betydande fördelar för jordbrukets hållbarhet. Växten är mindre känslig för förändringar i väder och andra miljöförhållanden jämfört med andra grödor som bomull.


Slutsatsen av detta är att det finns en större sannolikhet att bönder genererar vinst från sin investering med odling av industriell hampa och har förmågan att odla en betydande del av grödan på en jämförelsevis liten areal Miller, För det andra är industriell hampa gynnsamma. vid markanrikning. Tillväxtmönstret för hampaprodukten genererar naturligt jord med ytterligare näringsämnen. På grund av att de täta löven hindrar solljus, resulterar det i att ett litet antal ogräs växer bland de industriella hampgrödorna. Dessutom hjälper växtens djupa rötter till att tillhandahålla kväve tillsammans med andra mineraler till jorden och samtidigt minska salthalten i...


Referenser Cherney, J. Industriell hampa i Nordamerika: produktion, politik och potential. Agronomy, 6 4 , Cooke, C. Hampa är på horisonten. Kommer det att förändra spelet för Farm Country? Civil Eats. Industriell hampa: förnyade möjligheter för en gammal gröda. Critical Reviews in Plant Sciences, 35 , Fortenbery, T. Industriell hampa: möjligheter och utmaningar för Washington sid. Working Paper Series—Högskolan för ekonomiska vetenskaper. Hampa Business Journal. Hampa som jordbruksvara. Library of Congress Washington DC Congressional Research Service.


Kerr, A. Miljöfördelarna med att använda industriell hampa. Hållbar utveckling: Bygger ett fall för hampa. Journal of Textile and Apparel, Technology and Management, 4 3 , Agricultural Innovations Medeltiden var ganska fruktbar när det gällde att uppfinna ett antal upptäckter som inkluderar uppfinningen av hjulen, uppfinningen av plogen, utnyttjandet av djurens kraft för att dra vagnar och plogar och använder dem för transport, med hjälp av vindens kraft för segelbåtar, och uppfinningen av skrift och kalender Ashcroft et al. Dessa innovationer förändrade kollektivt livsvillkoren för samhällen under medeltiden.


Dessa innovationer hade stor effekt för att öka befolkningens välstånd och utveckla komplexa sociala organisationer. Även om alla innovationer som nämns ovan var viktiga, ansågs plogen vara den största potentialen för att transformera social och kulturell förändring. Duerr et al. Det gjorde användningen av den permanenta odlingen möjlig i en större variation av jordar, och ledde därmed till att trädgårdsodling i stor utsträckning ersattes med jordbruk. Det underlättade också utnyttjandet... Referenser 1.

No comments:

Post a Comment